Keskellä kaupunkia,
lähellä luontoa

Arboristimme tuntevat rungot ja rangat sekä pihoilla että puistoissa, koko Etelä-Savon alueella. Kanssamme puuasiat hoituvat turvallisesti ja tarkasti – aina taimien istutuksista vaativiin kaatotöihin!
PALVELUMME

Arboristipalvelut

Asiantuntevaa puunhoitopalvelua kaikkiin tarpeisiin. 

TUTUSTU

Puunkaato

Tarkkaa ja turvallista puunkaatoa maasta ja kiipeillen.

TUTUSTU

Asiantuntevia arboristipalveluja & ammattitaitoisia puunkaatoja 

Saimaan Pihapuu Oy | Savonlinna | Etelä-Savo


Puunhoidon ammattilaisemme taitavat niin kaadot, hoidot ja kuntoarviot kuin arboristin erikoistyöt. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita sekä taloyhtiöitä kaikkialla Uudellamaalla – haasteellisissakin kohteissa ja nopeallakin aikataululla.



Tekijämme ovat koulutettuja arboristeja ja ajanmukaisen kalustomme ansiosta pystymme vastaamaan vaativiinkin toimeksiantoihin. Pistämme kaikessa työssämme etusijalle vahvan osaamisen, turvallisuuden ja siistin työjäljen.


Kerromme mielellämme lisää osaamisestamme ja neuvomme sinua kaikissa puunhoitoon liittyvissä kysymyksissäsi. Tutustu tarkemmin palveluihimme, kutsu meidät arviokäynnille tai pyydä tarjousta vaikkapa suoraan merkitsemänne puun poistoon.

OTA YHTEYTTÄ

Puunhoitoa pääkaupunki­seudulla

Saimaan Pihapuu Oy:n tytäryhtiö Uudenmaan Pihapuu tarjoaa arboristi- ja puunkaatopalveluja pääkaupunkiseudulla, samalla tinkimättömällä ammattitaidolla. 

LUE LISÄÄ

Koulutettu arboristi tuntee puut

Arboristi on rakennetun ympäristön puuasiantuntija, joka tuntee puun koko elinkaaren vaiheet ja niihin liittyvät työt. Ammattinimike voi olla metsä- ja/tai puutarha-alan ammattilaisella, joka on käynyt arboristikoulutuksen ja läpäissyt näyttökokeet. Valmistuneet arboristit voi tarkistaa Suomen Puunhoidon Yhdistyksen sivuilta arboristirekisteristä, jos haluaa varmistua, että saa apua koulutetulta alan ammattilaiselta.

TUTKINTOREKISTERIIN
Share by: